Aquestes coves amb encant estan situades en un paratge únic i privilegiat: al cim d’una vall. La zona és tranquil•la i solitària, el que fa que la pau que es respira sigui un luxe per certs sentits.
La temperatura interior es manté estable tot l’any, produint una agradable sensació de benestar. Les vistes que podem gaudir de Sierra Nevada, des del seu interior, són espectaculars i la combinació de tots aquests elements fan sentir una especial fascinació per aquest entorn, que no s’oblida amb facilitat. No hi ha cap dubte que es tracta de l’hàbitat ideal per passar uns dies d’autèntic relax, en un espai completament rural.
Després de 60 anys d’abandonament i d’haver estat refugi de ramats d’ovelles, han estat restaurades tot conservant les seves parets originals, blanques, picades a mà, els seus sostres arquejats, forats en els que antigament hi havia un pessebre i la completa integració de la seva façana amb el paisatge exterior. Aquestes vivendes bioclimàtiques i respectuoses amb el medi ambient estan alimentades amb energia solar-eòlica i disposen de totes les comoditats d’una casa: llum, calefacció de llenya, bany, cuina, nevera, TV, terrassa-mirador amb taula i cadires, aparcament privat, barbacoa, etc.
 
Español - Català - Français - English- Deutsche